طرز تهیه ترافل خرما برای دسر

ترافل خرماترافل خرما  یکی از مقوی ترین و پرانرژی ترین دسرها می باشد که استفاده از آن برای افطار ماه رمضان بسیار مفید و مناسب است.

مواد لازم برای تهیه ترافل خرما: خرما 200 گرم
گردو 30 گرم
بیسکوئیت پتی بور 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت
پودر نارگیل به مقدار لازم
گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین

طرز تهیه ترافل خرما:
ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .


بعد اونها رو آبکش کنید.

و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.

هسته خرما رو هم در بیارید.

گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.

بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
نکته : من برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندادم .یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.

خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و
گردو اضافه میکنیم...

و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.
نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .

دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.

و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.

و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین...

و اونها رو داخل کپسول بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.
با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.



منبع : baharsite.com

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Wednesday, 06 July 2022
الأربعاء, ۰۶ ذو الحجة ۱۴۴۳
چهارشنبه, ۱۵ تیر ۱۴۰۱

Please publish modules in offcanvas position.