سالاد سیب زمینی کلاسیک
زمان آماده سازی: 40 دقیقه
زمان خنک شدن: 6 تا 24 ساعت
تعداد: 12 نفر
مواد لازم
• یک کیلوگرم سیب زمینی معمولی و قرمز – چهار قاچ شده
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1 ¼ پیمانه مایونز یا سس سالاد
• یک قاشق غذاخوری سس خردل
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک پیمانه جعفری خرد شده
• 1/3 پیمانه پیاز کوچک ریز شده
• نصف پیمانه خیار شور خرد شده
• 6 عدد تخم مرغ آب پز و سفت شده
• برگ های کاهو (اختیاری)
• پاپریکا (اختیاری)
طرز تهیه
1. در یک قابلمه سیب زمینی ها رابا ¼ قاشق چایخوری نمک آب پز کنید تا کاملا پخته شوند. سپس آبکش کنید و اجازه دهید سرد شوند.
2. در همین زمان، در یک کاسه بزرگ مایونز، خردل، نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید. جعفری، پیاز و خیارشور را به سیب زمینی ها اضافه کنید. کاملا هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. به مدت 6 تا 24 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند و مواد به خورد هم بروند.
3. برای سرو می توانید یک لایه برگ کاهو در کاسه بچینید. سالاد سیب زمینی را روی آن بریزید و در صورت تمایل روی آن پاپریکا بپاشید.