آموزش طرز تهیه آش جو برای افطار

آش جومواد لازم براي 10 تا 12 نفر :

جو پوست گرفته
۲۵۰ گرم

سبزي آش
۱/۵ كيلو

نخود و لوبيا و عدس
به تساوي جمعاً ۷۵۰ گرم

برنج
يك استكان معادل ۱۰۰ گرم

پياز سرخ كرده
۴ تا ۵ قاشق سوپخوري


كشك ساييده ي غليظ
۴ تا ۵ ليوان ( يك ليتر )

نمك و فلفل
به مقدار كافي

زردچوبه
۱ قاشق غذاخوري

طرز تهيه :


مي توانيد در اين آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بريزيد . بهتر است حبوبات را از قبل خيس كنيد چون اين طوري زودتر پخته مي شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پياز سرخ كرده و زردچوبه بگذاريد نيم پز شود . حالا جوي پوست گرفته و برنج را كه بهتر است از قبل خيس كنيد ، داخل گوشت و حبوبات بريزيد و حرارت را ملايم كنيد . گهگاه آش را هم بزنيد . سبزي را با دقت تميز و خرد كرده و داخل آش بريزيد . بعد قطعات گوشت را بيرون آورده و بكوبيد و داخل آش بريزيد . اين آش بايد كاملاً غليظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روي آتش برداريد ، كشك را داخلش بريزيد ، هم بزنيد و با نعناع داغ و پياز سرخ كرده آن را تزيين كنيد .


منبع : banoo1

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Sunday, 21 July 2024
الأحد, ۱۴ محرّم ۱۴۴۶
یکشنبه, ۳۱ تیر ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.