آموزش پختن آش باستانی ایرانی و خوشمزه

آش باستانیمواد لازم :

گوشت گوسفندی : 500 گرم

برنج : 1 پیمانه

عدس : 1 پیمانه

نخود و لوبیا قرمز و لوبیا سفید : از هر کدام ½ پیمانه


مرزه خشک : 2 قاشق غذاخوری

پیاز داغ : 4 قاشق غذاخوری

پودر گشنیز و زیره : ½ قاشق چایخوری

سبزی تازه شامل ترخون : 30 گرم

تره : 150 گرم

دارچین و زردچوبه و نمک و فلفل : از هر کدام مقداری


طرز تهیه :

ابتدا گوشت را به همراه پیاز و ادویه و زردچوبه بگذارید بپزد.

حبوبات را که یک روز قبل خیس کرده اید ،بپزید و به گوشت پخته شده بیفزائید.

سپس برنج را نیز اضافه کنید تا در مواد دیگر نرم شود.

ادویه ها و سبزی را بیفزائید و اجازه دهید تا 2-3 ساعت آش جا بیفتد و لعابدار شود.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Sunday, 21 July 2024
الأحد, ۱۴ محرّم ۱۴۴۶
یکشنبه, ۳۱ تیر ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.