آموزش طرز تهیه ی سوپ برنج خامه ای

سوپمواد لازم:

سینه مرغ بدون استخوان نصف شده 1 عدد

آب مرغ 4 پیمانه

آب 2 پیمانه

برنج 200 گرم

نمک نصف قاشق چای خوری


پودر فلفل نصف قاشق چای خوری

آرد سه چهارم پیمانه

کره نصف پیمانه

خامه 2 پیمانه

طرز تهیه:

* ابتدا مرغ را بپزید تا کاملاً پخته و نرم شود. سپس آن را به تکه های کوچک، خرد نمایید.

* آب مرغ و آب را داخل یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. مرغ را درون آن بریزید. وقتی محتویات داخل ظرف شروع به جوشیدن کرد، برنج را اضافه نمایید.

* نمک و فلفل و آرد را با هم مخلوط کنید.

* کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. می‌توانید سبزی‌های عطری دلخواهتان را برای عطر غذا، درون کره بریزید. زمانی که کره شروع به جوشیدن کرد، دمای آن را کم کنید. سپس مخلوط آرد را به تدریج به کره اضافه نمایید و مدام کره را به هم بزنید تا زمانی که ترکیب آن‌ها به صورت خمیر دربیاید.

* خامه را به تدریج، آرام آرام به خمیر اضافه کنید و مدام مواد را به هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. ترکیب آن‌ها می‌بایست حدود 5 دقیقه روی حرارت بماند تا کاملاً غلیظ شود.

* ترکیب خامه را به برنج پخته شده اضافه نمایید.



ترجمه: زهرا امیری



منبع: allrecipes

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Sunday, 21 July 2024
الأحد, ۱۴ محرّم ۱۴۴۶
یکشنبه, ۳۱ تیر ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.