طرز تهيه كاپ كيك ليمويي

طرز تهيه كاپ كيك ليمويي

مجله سیب سبز: براي روي كاپ كيك‌ها مي‌توانيد از انواع كرم‌ها يا خامه فرم گرفته استفاده كنيد. كاپ كيكي كه براي‌تان درنظر گرفته‌ايم به‌خاطر وجود رنده پوست ليمو و آبليمو مزه بي‌نظيري دارد، فقط فراموش نكنيد هنگامي كه مي‌خواهيد پوست ليمو را رنده كنيد، خيلي خوب آن را با آب و اسكاچ بشوييد تا موم يا پارافين روي سطح ليمو باقي نمانده باشد. 

 

مواد لازم: 

  • آرد: يك‌ونيم پيمانه
  • كره ذوب شده: 115 گرم
  • شكر: يك پيمانه
  • تخم‌مرغ بزرگ: سه عدد
  • وانيل: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري
  • بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري
  • آبليموي تازه: 4 قاشق غذاخوري
  • رنده پوست ليمو: يك قاشق غذاخوري
  • شير: نيم پيمانه


طرز تهیه:

1. فر را روي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. در قالب مخصوص كاپ كيك، كپسول‌هاي كاغذي را بچينيد. آرد و بيكينگ پودر را در يك كاسه با هم مخلوط كنيد. 

2. در كاسه همزن، كره ذوب شده را با شكر خوب هم بزنيد تا نرم و لطيف شود، حالا تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي و با فاصله به مواد اضافه كنيد، يعني اولين تخم‌مرغ را در مايه كيك بريزيد و همزن را روشن كنيد وقتي خوب به خورد مواد رفت، به‌همين صورت دومين تخم‌مرغ و بعد سومين تخم‌مرغ را اضافه كنيد. 

3. وانيل، رنده پوست ليمو و آبليمو را بعد از آخرين تخم‌مرغ داخل مواد كيك بريزيد. در انتها آرد مخلوط شده و شير را هم اضافه كنيد، با قاشق كمي هم بزنيد، مواد كيك نباید سفت و نه شل باشد.

4. سه‌چهارم از كپسول‌هاي كاغذي كاپ كيك را با مواد كيك پر كنيد و سيني كاپ كيك را به مدت 18 تا 20 دقيقه بپزيد. 

5. كافي است براي امتحان پخته شدن، يك خلال دندان را در كيك فرو كنيد و آن تميز بيرون بيايد. بعد از پخت، بگذاريد كاپ كيك‌ها سرد شوند و روي آنها را با خامه يا انواع كرم تزئين كنيد. 

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Thursday, 09 February 2023
الخميس, ۱۸ رجب ۱۴۴۴
پنجشنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۱

Please publish modules in offcanvas position.