طرز تهیه پای اسفناج روسی

اسفناج  250 گرم تفت خوردهپای اسفناج روسی
پنیر فتا  125 گرم رنده شده
پنیر ریگوتا یا گودا  100 گرم 2/1 پیمانه، رنده شده
روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری
پیاز 2/1 عدد ریز رنده شده
قارچ کوچک 3 عدد ریز خردشده
تخم مرغ بزرگ 2 عدد زده شده
پودر جوزهندی 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه 2/1 قاشق چایخوری
کنجد 1 قاشق غذاخوری
خمیر فیلو  8 ورق
روغن یا کره ذوب شده= مقداری
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. سپس روغن را داغ کرده و پیاز و قارچ را تفت می دهیم تا طلائی شده و کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد از اینکه خنک شد با اسفناج، پنیر، تخم مرغ، جوزهندی و فلفل مخلوط می کنیم. سپس 4 ورق خمیر فیلو را در یک قالب گرد پای پهن می کنیم و روی هر ورقه را با کره یا روغن ذوب شده چرب می کنیم. بعد اطراف اضافه از قالب بیرون زده را با چاقو می بریم. سپس مواد آماده شده مخلوط اسفناج را روی خمیرها داخل قالب پای می ریزیم و سپس 4 ورقه باقی مانده خیر فیلو را روی مواد پهن کرده و بین و روی هر ورق خمیر را با کره یا روغن چرب می کنیم. در آخر روی لایه آخر سفیده تخم مرغ زده شده مالیده و روی آن کنجد می پاشیم. سپس پای را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر می گذاریم تا طلائی شود.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Monday, 02 December 2024
الإثنين, ۳۰ جمادى الأولى ۱۴۴۶
دوشنبه, ۱۲ آذر ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.