گوشت گوساله نيم كيلوگرم
هويج سه عدد
سيبزميني دو عدد
كلم نصف بوته
برگبو يك عدد
ميخك يك عدد
جعفري دو قاشق چايخوري
پيازچه دو قاشق غذاخوري
روغن مايع دو قاشق غذاخوري
پياز كوچك يك عدد
رب گوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري
چغندر نيم كيلوگرم
خامه درصورت تمايل كمي
طرز تهیه آبگوشت روسی:
حدود سه ليتر آب را جوش آورده و گوشت را به همراه چغندر، برگبو و ميخك به آن اضافه ميكنيم، سپس حرارت را كم كرده و نيم ساعت كه غذا جوشيد چغندرها را از آن درآورده، كنار گذاشته و كلم خرد شده را به برش اضافه ميكنيم. ميتوانيم چغندر را رنده يا خرد كرده و با روغن و پياز كمي تفت دهيم. رب را هم به اين مواد اضافه كرده و آن را نيز تفت ميدهيم و بعد چغندر، پياز و رب را به ظرف غذا اضافه ميكنيم، برگبو و ميخك را از قابلمه خارج كرده، نمك و فلفل غذا را زده حرارت را خاموش ميكنيم. غذا را همراه جعفري، پيازچه و در صورت تمايل با خامه تزئين و سرو ميكنيم.
سيبزميني و هويج را خرد كرده، همراه چغندر و پياز تفت داده و با رب به غذا اضافه ميكنيم.
انرژی کل آبگوشت 1739 کیلوکالری