این نکات را درباره استفاده از یخچال در نظر داشته باشید: - درجه حرارت یخچال را بین صفر تا ۴ درجه سلسیوس نگهدارید. قسمت فریزر یخچال باید دمای صفر درجه سلسیوس یا پایینتر داشته باشد. توجه داشته باشید که میکروبها تا ۲ ساعت پس از قرار گرفتن در یخچال به رشد خود…
در زمان خرد کردن پیاز ،تمام آنزیمهای آن هم مخلوط شده و گازی با ترکیب گوگرد از خود متصاعد میکند که در برخورد با اشکهای شما، به اسید سولفوریک تبدیل شده و چشم را میسوزاند. شما چگونه پیاز خرد می کنید؟ جوابش ساده و عمومی بوده و راههای مختلفی وجود دارد. هافینگتون…
خواص ، نگهداری و شست و شوی سبزیجات خواص سبزیجات متخصصان تغذیه توصیه میکنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامینها و مواد معدنی ضروری را به بدن میرسانند. ویتامینهای گروه B موجود در انواع…
مهمترين نكات نگهداري چاقو در در آشپزخانه یک چاقوی تیز همیشه بهترین نوع چاقو است . اگر شما به ندرت چاقویتان را تیز می کنید حتی گران ترین نوع آن ها را پس امکان دارد که خودتان از این بابت آسیب ببینید. بهترین راه نگهداری از چاقو ها درست استفاده کردن از آنها و تیز…
راه هاي جالب و طبيعي راندن مورچه ها از آشپزخانه دارچین: دارچین آسیاب شده، روغن دارچین یا ترکیب دارچین با ادویههای دیگر همگی خانهتان را با رایحههای گرم و فصلی پر میکند و اگر در مسیر آنها بپاشیدشان مورچهها را خواهد ترساند. آب لیمو: اسپری کردن آبلیموی…
پودرپاك كننده طبيعي ساخت محققان ايراني محققان کشورمان موفق به تولید پودر پاک کنندهای شدند که کاملا طبیعی بوده و از مشتقات گیاهی تولید شده است. یدالله امیری، سازنده پودر پاککننده طبیعی با بیان اینکه پودر طبیعی پاک کننده عمومی جاذب روغن و مواد نفتی از مشتقات…
غذاهايي كه نبايد در يخچال گذاشت بسیاری از مواد غذایی هستند که نیازی به نگهداری آنها در یخچال نیست. مواد غذایی ای که در لیست زیر ذکر شده است بهتر است در یخچال نگهداری نشود.فهرستی از آیتمهای غذایی تهیهکرده است که در صورت بیرون ماندن از یخچال بهتر محافظت…
محل مناسب براي نگهداري غذاي سرد و گرم نسرین امیدوار در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس،با بیان توضیحاتی در رابطه با رفتار تولید کنندگان،توزیع کنندگان و مصرف کنندگان مواد غذایی به مناسبت هفته سلامت که با نام «ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا…